Cercar en aquest blog

dissabte, 10 de novembre del 2012

Cigrons amb peus i gírgoles

Recepta creada a partir dels cigrons de muntanya del restaurant La Ginesa de Terrassa
 
Ingredients per 2 persones:
  •  300 gr de cigrions cuits
  •  200 gr de girgoles
  •  1 peu de porc cuit
  •  mitja botifarra negra
  •  1 gra d'all
  •  sal i oli verge d'oliva

Tallar l'all a làmines i fregir-les amb oli d'oliva fins que quedin ben torradetes. Treure les làmines d'all i afegir-hi les gírgoles. Quan s'han begut l'aigua que deixen anar posar-hi una mica de sal. Tallar la botifarra negra a talls gruixudets i afegir-los a la cassola. Al cap d'una estona donar-los la volta.

Mentrestant posar el peu de porc un parell de minuts al micro-ones a la mínima potència. Treure-li els ossos més grans i tallar-lo a trossos. 

Afegir el peu a la cassola. Remenar-ho tot. La botifarra es desfà però ja va bé al plat. Al cap d'una estona afegir-hi una mica d'aigua i els cigrons. No ha de quedar ni amb molt de suc ni molt sec. Deixar-ho uns minuts i ja es pot sevir (ben calent).
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada