- botifarra
- 1 ou (o 2 en funció de la quantitat de botifarra)
- un rajolí de llet
- un rajolí de vi ranci
- farina de galeta
- canyella si les volem fer amb sèpia o bolets
- all i julivert si els volem fer amb samfaina
- farina
- sepia, bolets o verdura fer fer la samfaina
Fer les boles i enfarinar-les. A mi no m'agraden gaire grans. Faig servir una cullereta per agafar la massa i amb les mans enfarinades li dono la forma rodona. Un cop té la forma s'enfarina la bola i es reserva. Cal fregir-les fins que quedin torradetes per tal que no es desfacin amb la salsa.
Samfaina / bolets
Sofregir en una cassola les verdures (ceba, pebrot, albergínia, carbassó, tomàquet). Es posen per aquest ordre talladetes a dauets. El tomàquet ha de ser pelat i també tallat a trossos enlloc de triturat. Els bolets s'hi poden afegir o es pot fer una salsa només amb ceba, bolets i tomàquet.Quan afegim les mandonguilles hi posem si cal una mica de caldo o d'aigua i pastilla de caldo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada