Ingredients per 2 persones:
- 300 gr de cigrions cuits
- 200 gr de girgoles
- 1 peu de porc cuit
- mitja botifarra negra
- 1 gra d'all
- sal i oli verge d'oliva
Tallar l'all a làmines i fregir-les amb oli d'oliva fins que quedin ben torradetes. Treure les làmines d'all i afegir-hi les gírgoles. Quan s'han begut l'aigua que deixen anar posar-hi una mica de sal. Tallar la botifarra negra a talls gruixudets i afegir-los a la cassola. Al cap d'una estona donar-los la volta.
Mentrestant posar el peu de porc un parell de minuts al micro-ones a la mínima potència. Treure-li els ossos més grans i tallar-lo a trossos.
Afegir el peu a la cassola. Remenar-ho tot. La botifarra es desfà però ja va bé al plat. Al cap d'una estona afegir-hi una mica d'aigua i els cigrons. No ha de quedar ni amb molt de suc ni molt sec. Deixar-ho uns minuts i ja es pot sevir (ben calent).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada