Cercar en aquest blog

diumenge, 24 de maig del 2020

Calamersets estofats a la catalana  (Mama)

Ingredients: 1kg de calamarsets
1 tomàquet
1 ceba
1 gra d'all
1 raget de ratafia
1 cullerada de cacau en pols o 1 presa de xocolata negra
ametlles torrades
oli, sal i herbes aromàtiques

Fregiu amb oli un gra d'all i quan estigui daurat el retireu . Amb el mateix oli feu sofregir la ceba tallada a tires fines i quan estigui rossa poseu-hi el tomàquet trinxat i les herbes aromàtiques i deixeu-ho coure. Afegiu els calamarsets, sal, pebre i la ratafia. Deixeu-ho coure amb foc suau i l'olla ben tapada. Piqueu l'all fregit amb ametlles torrades, la xocolata i un raig d'aigua. Afegiu-ho a la cassola. Deixeu-ho coure fins que la salsa quedi espesseta, vigilant que no s'enganxi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada