Cercar en aquest blog

diumenge, 13 de març del 2011

El pollo al limón de la madre de Lali

Ingredients: 6 cuixes de pollastre, 3 llimones, alls (4 o 5 grans), julivert, oli, sal i patates.

Salar el pollastre i enfarinar-lo i fregir-lo. Les cuixes que ja estàn es posen a una casola. Quan acabem agafar part de la farina torradeta i oli de la paella i afegir-lo a la cassola.
Fer un "majado" d'alls i julivert (picar-ho amb el morter amb una mica de sal) i fer-lo fregir a la cassola amb el pollastre. Quan està "como medio agarrado" hi afegim el suc de les llimones i una mica d'aigua.
Deixar que es cogui el pollastre.

Fregir una paella de patates (tallades una mica gruixudes) i afegir-les al pollastre i dexiar-ho coure una estona més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada