Cercar en aquest blog

diumenge, 13 de març del 2011

El San Blas de la madre de Lali

Ingredits (per 3 San Blas): 500 gr de farina, 250 gr de sucre, 125 gr de mantega, 1 sobre de llevadura Royal, 1/2 d'ampolleta d'essencia d'anís, 3 ous i sucre glass.

Separar la clara d'un dels ous.
Posar en un bol els ous, la farina, el sucre, la mantega a temperatura ambient (desfeta), la llevadura i l'anís i amasar-ho (si es té una panificadora o la Thermomix millor)
Batre la clara a punt de neu i afegir-hi 10 cullerades soperes de sucre glass i rajolí de suc de llimona.

Preparar la plata del forn amb paper d'alumini untat amb mantega. Donar forma al San Blas amb les mans a la mateixa plata (forma com de coca). N'hi caben 2.

Preescalfar el forn a 200º.  Posar-hi la plata a dins i baixar la temperatura 180º. Estar pendent perquè es cou de seguida. Vigilar-los i punxar-los per saber si ja estan cuits. No s'han de posar morenos.
De seguida que els treiem del forn cal untar-los amb la pasta de clara d'ou i sucre amb una culleradeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada