Cercar en aquest blog

diumenge, 13 de març del 2011

Los chipirones de la madre de Lali

Ingredients:
chipirones (1 Kg)
2 cebes, pebrot verd, pebrot vermell, carbassó, pastanaga, all (2 grans), julivert
vi blan i una pastilla de caldo de peix
2 sobres de tinta
1 troç de pa sec

Netejar els chipirons i posar les potes a dins.
En una paella sofregir les verdures talladetes petites amb oli d'oliva. Afegir-hi el vi i la pastilla de caldo.
Mentres es va coent la verdura es couen els chipirons a sobre; primer per una banda i després per l'altra (veure la foto). D'aquesta manera el suc dels chipirons s'incorpora a la salsa. Els chipirons no cal coure'ls gaire i a mesura que els anem fent els posem a la caçola on els volem presentar. Han de quedar blancs.
Afegir a la paella el pa trencat a troços i els sobres de tinta oberts. Amb l'escalfor el plàstic de la tinta es separa de la tinta i aleshores el traiem de la paella. S'afegeix una mica d'aigua per poder tenir la sala. Posar-hi una mica de sal i picar-ho amb el pimer.
Posar la salsa a la cassola i deixar-ho coure una estoneta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada